Hotellit ja Majoittuminen

Barcelonan majoitusvalikoima on laaja. Tarjolla on niin hotelleja, hostelleja, huoneistoja kuin kokonaisia loma-asuntojakin. Myös perinteisiä, espanjalaisia majataloja löytyy kaupungista useampia. Matkasitpa sitten matkanjärjestäjän kautta tai omatoimisesti, Barcelonan suosituimmat hotellit löytyvät aivan kaupungin sydämestä. Etenkin Placa de Catalunya- aukio, Las Ramblas- bulevardi ja Barri Gotic- kaupunginosa ovat turistien suosiossa. Goticissa on miltei poikkeuksetta hektinen tunnelma. Alue ei siis sovi rauhallisempaa majoitusta hakevalle matkaajalle.

Goticin kaupunginosa tunnetaan villistä yöelämästään ja boheemista olemuksestaan. Eixamplen kaupunginosa on huomattavasti Goticia rauhallisempi. Alue kätkee sisälleen paljon kauppoja, ravintoloita, baareja ja kahviloita. Iltaisin Eixample rauhoittuu melkoisesti, joten yöunien menetyksestä tuskin tarvitsee alueella huolehtia. Auringonpalvojan kannattaa suunnata katseensa Barceloneta alueelle, jossa valinnan varaa riittää niin luksushotelleista halvempiin vaihtoehtoihin. Alue sijaitsee aivan rannan tuntumassa. Muista Euroopan suurkaupungeista poiketen, Barcelonassa keskustan läheisyydessä majoittuminen ei ole välttämätöntä, sillä kaupungin lukuisat taksit kuljettavat erittäin edullisesti ympäriinsä.

 

Barcelonasta löytyy myös lukuisia AirBnb- asuntoja. Myös useat majoitusfirmat, kuten Booking.com, tarjoavat sivustollaan asuntoratkaisuja, mikäli AirBnb:n käyttö tuntuu epämukavalta. Etenkin suuremmalla porukalla matkatessa, voi olla hyvä satsata isompaan asuntoon. Usein, asuntoratkaisu tulee hotelleja jopa halvemmaksi.

Barcelona löytyy kaikilta suosituimmilta majoitussivustoilta:

www.booking.com

www.momondo.fi

www.hotels.com

www.hostels.com


Kommentit

Hotellit — Ei kommentteja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>