Berliini! Tuo Länsi-Euroopan urbaanihelmi. Maailmanluokan metropoliksikin kutsuttu kaupunki houkuttelee karussa rosoisuudessaan. Kaupungin historia ylettyykin aina 1200- luvulla saakka. Kaupunki on käynyt läpi varsin synkähköjä aikoja, joka on jättänyt jäljen niin paikallisten kuin maailmallakin tunnettujen historiankirjojen joukkoon. Berliini onkin yksi parhaiten vaikeista ajoista elpyneistä kaupungeista.

Kaupunki on kaikessa monipuolisuudessaan sekoitus yli 200 eri kansallisuutta. Sitä voisikin kuvailla todelliseksi betoniviidakon ja viehättävän viherkeitaan yhdistelmäksi; Berliinissä vastakohdat tuntuvat kuitenkin elävän suloisessa epäsovussa keskenään. Tiesitkö, että Berliini on myös yksi halvimmista Länsi-Euroopan kohteista? Mielenkiintoisesta kaupungista löytyykin varmasti kaikenlaisille tarpeille ja lompakoille suunnattua matkailua.


Kommentit

Berliini — Ei kommentteja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>