Lontoo on ikisuosikki! Brittiläinen klassikko on 7,5 miljoonalla asukkaallaan Euroopan todellinen metropoli. Lontoosta löytyy kaikkea, mitä täydelliseltä matkalta voikaan haluta. Viehättävä suurkaupunki kätkee sisällään maailmakuuluja nähtävyyksiä, tapahtumia ja aktiviteetteja. Olitpa sitten kiinnostunut shoppailusta, jalkapallosta tai musiikista – tulet varmasti löytämään Lontoosta haluamasi!

Suurkaupungin sykettä etsivän ei Lontoossa ainakaan tarvitse pettyä. Etenkin keskusta-alueet vilisevät ihmisiä aamusta iltaan. Lontoosta löytyy kuitenkin tilaa myös hengähtää ja rauhoittua vehreyttä pursuavien puistojen suojissa. On ainoastaan kaupunkiin matkaavan käsissä, mitä reissultaan todella haluaa. Brittiläinen metropoli on parhaimmillaan kaupunginosiensa monipuolisuudessa; Lontoossa löytyy niin tähtipölyä, neonvaloja, rosoisuutta kuin aitoa, kohteliaisuutta pursuavaa brittimeininkiäkin! Mitä vielä odotat? Lontoo odottaa sinua!

 


Kommentit

Lontoo — Ei kommentteja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>