Hintataso Berliinissä

Kuten todettua, Berliini todella on yksi Länsi-Euroopan halvimmista kohteista! Kaupunki pitää sisällään loistavan katu- ja pikaruokakulttuurin. Ruokaa on tarjolla monipuolisesti ja erittäin alhaiseen hintaan. Berliini onkin tunnettu hyvästä hinta-laatusuhteestaan ruoan suhteen; ruoka on usein maittavaa ja sitä on saatavilla tarpeeksi muita suurkaupunkeja pienemmällä budjetilla. Berliinin suuntaavan kannattaakin matkallaan tutustua ainakin paikalliseen döneriin, joka tunnetaan myös kebab nimellä.

Myös currywurst nousee Berliinin must- ruokakokeiluihin. Myös juomapuoli hoituu Berliinissä vaivatta. Kaupunki tarjoaa kaikkea paikallisista olutpubeista, viehättäviin kahviloihin ja kalliisiin viinipaikkoihin. Kahvikupille kaupungissa kertyy hintaa noin 1-2€. Puolen litran olut kustantaa noin 0,5-1€. Tippikulttuuri ei kuulu berliiniläisiin tapoihin. On kuitenkin kohteliasta pyöristää pöytiin tapahtuvasta tarjoilusta noin 10 prosentin osuu ylöspäin.

Entäpä sitten majoittuminen? Matkailijan iloksi voimme todeta Berliinin olevan erittäin kohtuuhintainen myös majoittumisen kannalta! Keskitason hotelleja voi löytää sesonkien ulkopuolella jo 50€/ yö. Hostelleja kaupungista löytyy myös runsaasti! Sänky hostellien yhteysmajoituksessa voi halvimmillaan irrota jo 10€ yöhinnalla.


Kommentit

Hintataso — Ei kommentteja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>