Saavutettavuus & lennot

Suomesta on hyvät yhteydet Barcelonaan. Halvimmillaan lentoliput liikkuvat alle sadassa eurossa suunta. On kuitenkin hyvä budjetoida lentoja varten hieman enemmän. Tavallisimmin yhden suuntainen lento voi kustantaa 100–200 euroa suunta. Perinteikäs Finnair lentää Helsingistä Barcelonaan suorin lennoin. Lentoja on saatavilla melko runsaasti ja matka kohteeseen taittuu noin neljässä tunnissa. Myös norjalainen Norwegian lentää Barcelonaan varsin edullisesti. Välilaskullisia lentoja tarkkaillessa tarjonta kasvaa entisestään. Usein välilaskut pidentävät lentoaikaa muutamalla tunnilla, poikkeuksia lukuun ottamatta.

Barcelona tunnetaan myös loistavana valmismatkakohteena. Mikäli kaupunkiin mielii vain viikonlopuksi, voi olla parasta turvautua matkanjärjestäjän lomiin. Tällöin matka tulee huomattavasti omatoimimatkaa halvemmaksi. Pakettimatkojen hinnat liikkuvat noin 250–400€/henkilö. Kesä on oletettavastikin suosituinta sesonkia, jolloin myös hinnat nousevat. Myös suositut loma-ajat, kuten joulu, uusivuosi, talviloma ja pääsiäinen nostavat hintoja tuntuvasti.

Lentoja Barcelonaan voit tarkkailla esimerkiksi näiltä sivustoilta:

https://www.skyscanner.fi/

http://www.halvatlennot.fi/

http://www.momondo.fi/


Kommentit

Lennot — Ei kommentteja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>