Nähtävää ja koettavaa

Barcelona on Espanjan todellinen boheemi helmi. Kaupunki tunnetaan maailmalla erityisesti mielenkiintoisesta arkkitehtuuristaan. Vaikka Barcelona kätkee sisälleen runsaasti historiallista, vanhaa arkkitehtuuria, kaupungissa on mahdollista tutustua myös nykyajan luomuksiin. Yksi tunnetuimmista Barcelonan nähtävyyksistä on varmastikin Sagrada Familia- kirkko, joka lukeutuu ehdottomiin vierailukohteisiin kaupungissa. Myös vilkas Las Ramblas- bulevardi on loistava alue tehdä shoppailuja, syödä ulkona ja tutkailla kaupungin menoa.

Museoista kiinnostuneen kannattaa suunnata katseensa joko arkeologiseen museoon, Dali-museoon tai häkellyttävään Picasso- museoon. Muita vierailun arvoisia paikkoja ovat muun muassa Palau Nacional, Palau de la Musica Catalana, Montjuic-vuori, Estadi Olympic Lluis Companys, Santa Maria del Mar- kirkko sekä Parque del Laberint- puisto. Ja koska ollaan Espanjassa, kuka voisikaan unohtaa jalkapalloa?

Maailman kuullun FC Barcelonan kotistadion Camp Nou on ehdoton vierailukohde. Mikäli mielii katsomaan itse matsia, jalkapallon otteluliput alkavat noin 70€ ylöspäin. Ennen kaikkea Barcelona on monipuolinen ja aurinkoinen matkakohde. Se tarjoaa jokaiselle jotakin – olitpa sitten kulttuurin, urheilun tai rantalomailun ystävä. Barcelonaan on saatavilla myös kaupunkipassi, joka kattaa sisäänpääsyn yli 15 kaupungin nähtävyyteen. Passi on vaivaton ja aikaa säästävä ratkaisu sinulle, joka haluat nauttia lomastasi mahdollisimman rennosti.


Kommentit

Koettavaa — Ei kommentteja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>